Voor een voorzichtige en professionele behandeling

Geniet van een gespecialiseerde voetverzorging in Drongen dankzij Voetverzorging Nancy Van Hoecke. Als voetverzorgingsspecialiste geef ik gespecialiseerde behandelingen aan mensen met diabetesvoeten. Maak uw afspraak.

Gespecialiseerde pedicure

Voetverzorging voor diabetespatiënten en mensen die bloedverdunners nemen, is enorm belangrijk en kunt u best door een ervaren voetverzorgingsspecialist laten uitvoeren. De voeten van diabetici zijn extra kwetsbaar, omdat de bloedsomloop vermindert. Dit zorgt voor een verminderd gevoel in de voeten wondjes die moeilijk genezen. Bij Voetverzorging Nancy Van Hoecke bent u zeker van een uiterst voorzichtige en milde behandeling. Ik werk uitsluitend met gesteriliseerde instrumenten en kwaliteitsproducten voor een hygiënische en optimale behandeling.

Laat u verder helpen

Maak een afspraak bij Voetverzorging Nancy van Hoecke in Drongen. Een gespecialiseerde voetverzorging is cruciaal voor gezonde en verzorgde voeten bij diabetespatiënten. U kunt mij steeds telefonisch, via mail of via het contactformulier op deze website bereiken voor een afspraak.

Contacteer ons!09 277 09 91