Prijslijst

Voetverzorging aan huis in Drongen met Voetverzorging Nancy Van Hoecke

Kies voor een voetverzorging aan huis in Drongen van Voetverzorging Nancy Van Hoecke. Bij mij kunt u heerlijk genieten van een professionele verzorging met de beste producten. Maak nu uw afspraak.

  • € 25,00 voetverzorging: een aangename behandeling waarbij de voeten eerst geweekt worden in een kalmerend en ontsmettend voetbadje. Vervolgens worden de teennagels geknipt en opgekuist en worden de voeten vrij gemaakt van ruwe plekken en droge huid. Zo verwijder ik ook eventuele voetprobleempjes, zoals eelt en likdoorns. Als laatste stap krijgen de voeten een kleine voedende massage met zalf of spray.
  • €10,00 manicure: hier geen gel- of acrylnagels, maar wel het voeden en herstellen van de natuurlijke nagels. De nagels krijgen eerst een verzachtend nagelbad om de nagelriemen te weken en los te werken. Daarna worden de nagels geknipt en gevijld tot een mooie vorm. Als laatste stap wordt de natuurlijke nagel versterkt en gevoed met een speciale olie, bijvoorbeeld voor broze nagels.

Bovendien verzorg ik de nodige papieren, zodat u geld kunt terugtrekken van uw mutualiteit voor een manicure of voetverzorging aan huis. Maak een afspraak bij Voetverzorging Nancy Van Hoecke in Drongen. U kunt mij telefonisch of via het contactformulier bereiken.

Contacteer ons!09 277 09 91