Mooi verzorgde voeten

Laat uw voetverzorging in Drongen aan mij over

Voetverzorging Nancy Van Hoecke helpt u graag met een professionele voetverzorging in Drongen. Bij mij bent u in goede handen. Als gespecialiseerd voetverzorgingsspecialiste geniet u bij mij van een vakkundige behandeling met kwalitatieve producten. Bovendien bied ik ook professionele ondersteuning voor voetproblemen die hun oorzaak vinden in een fout stappatroon. Neem contact op voor meer informatie.

Voetverzorgingen

Een voetverzorging is een voedende en ontspannende behandeling waarbij de voeten eerst geweekt worden in een ontsmettend voetbad. Daarna worden de nagels gekuist en bijgeknipt en worden eventuele klachten, zoals eelt en likdoorns, aangepakt. Ook schimmelnagels krijgen een aangepaste behandeling. De voeten worden met een freesmachine deskundig behandeld om ze weer mooi glad te krijgen. Als laatste stap geef ik een verzorgende massagebehandeling met een zalf of voetspray van de kwaliteitsmerken Sixtus Wohl en Gehwol.

Ik help u graag verder

Voetverzorging is geen overbodige luxe. Verzorgde voeten zijn belangrijk voor uw algehele welzijn en comfort, zodat u pijnloos kunt genieten van elke stap. Voetverzorging Nancy Van Hoecke in Drongen helpt u graag verder. Maak vandaag nog uw afspraak. U kunt mij telefonisch en via het invulformulier op deze website bereiken.

Contacteer ons!09 277 09 91